BAG BLOGGEN

Mit livs kogebog kom til verden i 2012. Mest af alt fordi jeg var nysgerrig efter, at lære blogmediet bedre at kende, og tænkte, at den bedste måde, at gøre det på vel var, at starte min egen blog og se, hvor den ville føre hen. Som vegetar var det nærliggende for mig, at lave en madblog med fokus på grøn madlavning. 


Min interesse for, og nysgerrighed omkring blogging stammer fra min baggrund indenfor marketing og kommunikation. Senest som projektleder på et reklamebureau, men jeg har bl.a. også arbejdet med events i Dubai, været marketingkoordinator på et magasin og har arbejdet som kommunikationsansvarlig i en IT-virksomhed. 


Jeg er i slutningen af 30'erne, gift og mor til tre skønne unger i alderen 3-11 år... to piger og en dreng :) I takt med at bloggen har udviklet sig, har min interesse for fotografi gjort det samme og jeg finder stor fornøjelse i både at style maden og fotografere den også.


Grøn madblog


Indtil jeg var 17-18 år gammel kunne jeg knapt nok koge et æg. OK, det er måske en smule overdrevet, men min interesse for mad har faktisk først rigtigt taget fart efter, jeg er blevet voksen, har rejst i verden og i takt med, at jeg har fået mine børn.


Madlavning er blevet min meditation samtidigt med, at jeg synes, det er en både sjov og lærerig udfordring, at kombinere en sund og varieret vegetarkost med den øvrige families kost. Jeg er som den eneste i min familie vegetar og har været det i snart 20 år.  Resten af familien spiser vegetarisk, men med kød som tilbehør, hvor de fleste jo ellers nok spiser kød med grønt som tilbehør.


På Mit livs kogebog blogger jeg om, og deler opskrifter på grøn mad med plads til den søde tand.... Her er mest af det sunde, lidt af det sjove, alt sammen lækkert og nemt at gå til i en travl hverdag, hvadenten man har børn eller ej.


Det er vigtigt for mig at maden smager godt og er nærende. Jeg har en liiille svaghed for søde sager, så man vil også på bloggen kunne finde både syndige, men også sundere alternativer til at få stillet lækkersulten.


Kontakt og samarbejde


Har du et spørgsmål til en af opskrift, eller skulle du få lyst til at lægge en kommentar, så bliver jeg altid så glad for det :) Du kan også kontakte mig via mail på lindahyldal(a)hotmail.com.


Du må også meget gerne linke til Mit livs kogebog, men hvis du bruger mine billeder, vil jeg gerne have, du kontakter mig først, så vi lige kan aftale nærmere.


Mange hilsner 

Linda
8 kommentarer:

 1. Hej Linda,
  Du må have fat i Madblogs.dk og få noget rettet i dine indstillinger - alle kommentarer, du får, kommer også som nye indlæg fra dig på listen - og det er jo ikke meningen.
  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen

   Ser først din kommentar nu! Problemet skulle (endeligt) være løst, så der kun kommer nye indlæg og ikke kommentarer :) :)

   Mange hilsner
   Linda

   Slet
 2. Hej Linda.

  Hvor er det dog en fed blog du har. Jeg har fundet dig gennem Insta. Jeg er ikke selv vegetar, men vil gerne spise mere grønt og jeg har bare lyst til at prøve alle opskrifterne på din side!!
  (-:Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja

   Tak for din dejlige kommentar :) Dejligt du kan bruge opskrifterne og har mod på de grønne af slagsen -også selvom du ikke er vegetar ;)

   Mange hilsner
   Linda

   Slet
 3. Hej søde Linda.

  Endnu engang: fantastisk blog! :) Hvordan har du fået den der google-translate på i højre side? Den kunne jeg da godt tænke mig på min blog faktisk!!

  Kh Camilla

  www.copenhagenbyme.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du ♡ Uhh det kan jeg faktisk ikke lige huske på stående fod, men prøv at google translate widget blogger, så kommer der i hvert fald en række muligheder og forslag frem ;))

   Slet
  2. Tak Linda - det prøver jeg lige :) Og ja du har helt ret - det er det fede ved at blogge.. alle de seje mennesker man møder! Jeg følger din blog på Facebook nu, så vi rigtig kan holde kontakt <3 KH

   Slet
 4. Hej Linda,

  Amazing blog! Promoting a healthy lifestyle myself I really like your pics on IG and your blog content. I'm Alejandro and recently started an organic specialty coffee startup here in CPH and would love to send you some samples of our coffee for you to try and if you like them, share the experience. We not only roast and sell Colombian and organic coffee, but also help farming communities across the world.

  If you want to check us out, go to kaffebueno.com or to this link https://goo.gl/mdHkQo (intro blog post of KB)

  Looking forward to hear back from you soon:)

  Caffeinated greetings,

  Alejandro

  SvarSlet